manele, manelele e viata mea

Valentin Rusu (numele de scenă Vali Vijelie), n. 7 iulie 1970, Bucuresti, este un cântăreț din România, provenit dintr-o familie de muzicanți.

Acum este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din Romania și un personaj controversat de pe scena muzicală românească…

„În general, noi, românii (atenție, nu numai țiganii), suntem niște muzicanți extraordinar de buni. Mergem pe-afară și-i impresionăm pe cei mai mari muzicanți. Ei ca să ne impresioneze pe noi tre’ să studieze mult mai mult.

Am fost în Franța cu Ionică Minune. Și-au venit cei mai mari muzicieni ai Operei. Toți cu partiturile-n față. Eram într-un loc privat și hai să cânte și România. Și-am furat de la ăia două note, de la ăia trei acorduri și-am făcut piesa pe loc. La-la-li lo-lo-lo și-am dat-o pe manea: hai le-ri le-ri-le, hai li-li le, fără partituri, fără nimic. Și la toți le-a plăcut, li s-a părut ceva deosebit. Dar noi am făcut-o în glumă, în joacă.” — Vali Vijelie –


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.