Un inventator genial, cam ca Tesla (Teslea) si ca iranianul Keshe a fost austriacul Viktor Schauberger.

Acesta a fost padurar, facand parte dintr-o familie in care cinci generatii la rand au fost tot padurari. Cand prin 1922 un magnat care exploata padurile din zona lui a organizat un concurs pe tema cum se pot cobora bustenii mai usor din padure la gaterele de prelucrare, Schauberger a venit cu un proiect, prin care a colectat apa de la cateva izvoare si apoi le-a lasat sa curga pe un jgheab facut din scanduri, jgheab insa costruit cu meandre. Pe acest jgheab coborau bustenii, chiar si cei de stejar, care verzi fiind, nu plutesc (sunt mai grei ca apa!).

Eu am vazut un filmulet pe youtube, prin care bustenii pluteau pe apa cu miezul (punctul intunecat din mijloc, unde cerculetele anilor se indesesc si formeaza o pata intuneacata) mult deaupra apei! Am facut un calcul si pentru ca acest comportament sa fie conform cu legile hidraulicii, ar fi trebuit ca apa sa aiba densitatea 4 (ea are densitatea, dupa cum se stie, de 1 kg/cdm).

Schauberger pretindea ca el poate sa faca si pietrele sa pluteasca!

Cand Hilter a cucerit Viena, a avut o intalnire cu Schauberger, prin care i-a cerut sa lucreze pentru Wehrmacht. Schauberger a refuzat, spunand ca conceptia lui de viata nu-i permite sa-si puna talentele si energia pentru a inventa arme care vor distruge vieti omenesti.

Pentru refuzul sau, a fost internat intr-un lagar de concentrare de langa Viena de catre SS, unde i s-au pus la dispozitie 100 de ingineri, ca sa dezvolte farfuria zburatoare germana. Schauberger a sabotat cat a putut realizarea acestei arme, dar fiind aproape de a fi executat, a trebuit sa realizeze un prototip functional. Cand a fost pornit la bancul de proba din parterul uzinei BMW din Viena, prototipul a trecut prin placa de beton dintre etaje, pulverizand-o. (atat de mare era forta de ascensiune). Nimeni nu stie cat de departe a ajuns aceasta realizare.

Dupa razboi, Schauberger a fost invitat in SUA. Cu speranta ca va fi ajutat sa-si realizeze planurile, a plecat spre America, impreuna cu unul din cei doi fii ai sai. Aici, a fost pus sa dezvolte…tot arme. Refuzand, americanii l-au tinut ostatic 6 luni. Vazand ca e incapatanat, i-au dat pana la urma drumul spre patrie, dar l-au pus sa semneze un angajament, ca nu va da nimanui inventiile sale. Iar un geamantan cu documente i-a foste sechestrat de americani, dupa bunul lor obicei.

Ajuns acasa, la nici o saptamana, Viktor Schauberger avea sa inchida ochii, ducand cu el secretele pe care le cunostea.

Toate inventiile lui Schauberger iau in raspar stiinta si tehnica actuala. Unele din vorbele lui devenite celebre, au fost: “Wir bewegen uns falsch- Ne miscam in directie gresita” si “Unsere sinnlose Arbeit- Munca noastra cea inutila”

Cu vreun an inainte de moarte, simtind ca nu mai are timp sa-si realizeze singur inventiile, a scris un fel de testament, prin care se oferea ca sa ia pe langa el uncenici si sa-i invete ceea ce stia el. Conditia a fost ca acestia sa dea inventiile mai departe, sa le faca publice si prin ele sa nu incerce sa obtina castiguri materiale. Nu stiu ce ecou a avut oferta sa, dar fiindca nu a aparut nimeni din cercul ca sa dezvaluie secretele si nici macar cei doi fii ai lui nu au facut-o, ma duce cu gandul ca nu s-a gasit nici un ucenic cu atata forta morala ca sa merite sa-i fie incredintate secretele.

In acel apel, Schauberger spunea ca el poate sa faca lemnul sa nu mai putrezeasca, sa nu mai arda, sa ridice apa intr-o conducta verticala fara pompe la orice inaltime, sa ridice fertilitatea solului fara chimie la pana la de doua ori mai mult, sa creeze o masina zburatoare care putea sa parcurga cu viteze enorme distante uriase fara sa faca zgomot si inca cateva asemenea lucruri, pe care nu mi le mai amintesc.

Deci conditia ca sa ajungi la asemenea performate este sa ai constiinta si moralitate desavarsita. Cei care cunosc viata Parintelui Arsenie, stiu ca acesta putea sa se teleporteze, printre alte mari daruri primite de la Maica Sfanta pentru marea sa credinta.

Deci, cei fara morala, traind sub imperiul banului si stapaniti de egoism, nu vor putea aplica aceste inventii, oricat se vor stradui. Va veni o epoca noua in care morala si constiinta vor fi cele mai inalte valori, fara de care nimeni, nici ca popor si nici individual, nu va putea rezista.

Miniatură

Miniatură


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs