Roboții devin din ce în ce mai realiști și mai greu de diferențiat de oameni. Roboții umani, construiți de Universitatea de Știință și Tehnologie din China, au furat spectacolul de la conferința mondială a roboților de la Beijing din 2016.

roboți

S-ar putea să-l fi văzut deja pe Jia Jia, un robot super realist capabil de expresii micro-faciale și care are o conversație de bază cu oamenii. Jia Jia poate, de asemenea, să recunoască fețele, să vă identifice sexul și vârsta și să vă detecteze expresiile faciale.

Dar un nou robot și-a făcut debutul. Universitatea a dezvăluit un nou robot masculin care poate picta cu exactitate caligrafie. Acest nou robot a demonstrat mișcări extrem de realiste ale mâinilor (deși puțin lent).

Mai jos este un videoclip cu Jia Jia și robotul pictor:

Noii roboți, departe de a fi perfecți, dezvăluie viteza cu care ne apropiem de un punct în care roboții pot deveni aproape indistinguizabili de oamenii obișnuiți. Avansurile în inteligența artificială îi vor face și mai umane și aproape imposibil de diferențiat de un om.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs