Elevii români au ocupat locul I la Olimpiada Internaţională de Geografie
FOTO: Edu.ro

Lotul naţional a obţinut o medalie de aur, două de argint şi una de bronz la Olimpiada Internaţională de Geografie, care s-a desfăşurat în perioada 10 – 18 august la Tver, Rusia, informează TVR.În clasamentul general, România s-a clasat pe locul I, potrivit Ministerului Educaţiei. Competiția din Rusia a reunit peste 150 de concurenți din 40 de țări.

Costin George Dobrin, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” din Constanța, a cucerit medalia de aur, iar Elena Aura Amironesei (clasa a XII-a, Colegiul Național din Iași), laureată cu argint și la ediția precedentă, și Sonia Adelina Șortan (clasa a XII-a, Colegiul Național “Decebal” din Deva) au obținut medaliile de argint. Medalia de bronz i-a revenit Lorenei Davidel (clasa a XII-a, Colegiul Național “Nicu Gane” din Fălticeni).

Lotul olimpic și profesorii însoțitori — Mihaela Cornelia Fiscutean și Dorin Fiscutean (Colegiul Național din Iași) — revin în țară marți, arată sursa citată.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.