Elevii români s-au clasat pe primul loc la cea de a V-a ediție a concursului “Romanian Master of Physics”, organizat de Colegiul Național de Informatică “Tudor Vianu”.

Echipa României a fost urmată pe podium de echipele Rusiei și Serbiei.

Elevii români Romanian_master_of_physics

La concursul “Romanian Master of Mathematics”, organizat de aceeași instituție de învățământ, primele țări au fost SUA, Rusia și Ucraina.

Colegiul Național de Informatică “Tudor Vianu” a organizat și în acest an cele două ediții ale competițiilor “Romanian Master of Mathematics” și “Romanian Master of Physics”.

În competiția “Romanian Master of Mathematics” au fost înscriși 152 de elevi, reprezentând 17 țări: Anglia, Brazilia, Bulgaria, Croația, Coreea de Sud, China, Franța, Italia, Mexic, Peru, Polonia, Rusia, Serbia, Ungaria, Ucraina, SUA și România.

La concursul “Romanian Master of Physics” au participat echipe din 8 țări: Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Brazilia, Moldova, Rusia, Serbia și România.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs