Vlad Sîmbotin este este unul dintre elevii de excepție cu care se mândrește învățământul vasluian, ale cărui rezultate confirmă atât pe plan național, cât și internațional. Elev în clasa a XI-a la Liceul ”Mihail Kogălniceanu”, Vlad va reprezenta România la Olimpiada Internațională de Biologie, ce se va desfășura în luna iulie, în Vietnam.

biologie
FOTO: adevarul.ro

Anul trecut, Vlad s-a întors cu medalia de argint de la Olimpiada Internațională de Științe.

Membru al lotului olimpic lărgit la Biologie, Vlad a obținut astăzi, 9 iunie, calificarea la faza internațională a Olimpiadei de Biologie, obținând al doilea punctaj din țară. Olimpiada Internațională de Biologie se va desfășura în perioada 16 – 24 iulie, la Hanoi, în Vietnam, potrivit adevarul.ro.

Alături de Vlad Sâmbotin, vor reprezenta România Alexandru Zancă, de la Colegiul Național ”Mihai Viteazu” Ploiești, George Cătălin Maier, de la Liceul ”Avram Iancu”, Cluj Napoca, Bogdan-Ionuț Șișcă Jippa, de la Colegiul Național ”Mihai Viteazu”.

“Vlad este un elev de excepție, care ne onorează. El nu excelează doar la biologie, ci la toate disciplinele. În clasa a IX-a, s-a calificat la etapa națională la trei olimpiade. Este vorba despre Biologie, Geografie și Lingvistică. Anul trecut și anul acesta, la două discipline, Biologie și Științe. Asta dovedește o bună pregătire și faptul că muncește foarte mult”, a declarat Cătălin Ignat, directorul LMK Vaslui. De altfel, Vlad Sâmbotin a încheiat toți cei trei ani de liceu cu 10 pe linie.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs