Este un autobuz sau o barcă? Cu siguranta este cel mai tare vehicul amfibiu pe care l-am văzut vreodată!

autobuz amfibie sau barcă, vehicul amfibiu

Este o barcă? Sau este un autobuz? HafenCity Riverbus, din Hamburg, este de fapt un pic din ambele. Acest lucru face ca vehiculul amfibie să fie ideal pentru orașul port de pe Elba, deoarece marea majoritate a atracțiile sale turistice sunt situate fie apă sau în apropierea acesteia.

Pe uscat, noul vehicul călătorește ca un autobuz normal. El este echipat chiar și cu butoane de oprire la solicitare. Acest lucru fiind o cerință esențială pentru ca vehiculului neobișnuit să-i poată fie acordat permis.

Ca proprietar al primului autobuz amfibie din Germania, Fred Franken a trebuit să efectueze destul de mult munca de pionierat.

Obținerea permisului a prezentat, de fapt, cea mai mare provocare, deoarece legea traficului german nu prevede vehicule amfibie.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.