Două medalii de aur și trei de argint au fost câștigate de elevii Liceului Internațional de Informatică din București la cea de-a 47-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Fizică desfășurate în Elveția, în perioada 11-17 iulie.

medalii de argint aur la Olimpiada Internațională de Fizică

Toate cele cinci medalii reprezentând palmaresul lotului național de fizică al României la această competiție au fost câștigate de elevi ai Liceului Internațional de Informatică din București: medaliile de aur au fost aduse României de Ștefan Eniceicu și Răzvan Radu, iar cele de argint, de Robert Răveanu, Andrei Răduc și Tudor Crețu. În competiție au fost înscriși 450 de elevi din 90 de țări, potrivit Agerpres.

Și lotul național de matematică al României a câștigat șase medalii la cea de-a 57-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Matematică, desfășurată la Hong Kong în perioada 6-16 iulie.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.