La doar 19 ani, Simon Petrus tocmai si-a pus amprenta asupra tehnologiei moderne … poate fără să știe asta. Tânărul namibian a inventat un telefon fără fir, fără cartelă SIM și, mai important, fără credit. Cu doar câteva obiecte recuperate de ici și colo, Simon Petrus a reușit să realizeze această minune tehnologică. Piesele de schimb ale telefonului, componentele TV, becurile, carcasele de încărcătoare și telefonul care nu necesită un cablu sau o cartelă SIM.

telefon

Costul producției = 146 USD. Cu toate acestea, munca tânărului namibian în vârstă de 19 ani este bine adaptată nevoilor Africii, unde rata de electrificare și puterea de cumpărare sunt încă scăzute.

Acest telefon, de fapt, poate prelua apeluri prin frecvențe radio, deci nu este nevoie să cheltuiți pentru creditul de comunicare. Mai bine, este posibil să capturați un canal de televiziune local. Gadgetul ar fi atras deja interesul unor investitori care ar dori să-l dezvolte mai mult.

(http://africa24.info)


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs