România s-a întors cu patru medalii de la Olimpiadă

Elevii români s-au întors de la Olimpiada Internațională de Științe ale Pământului 2016 cu trei medalii de argint și una de bronz, potrivit Ministerului Educației.

olimpicii români, Olimpici la Olimpiada Internationala de Științe ale Pământului 2016
FOTO: edu.ro

„Medaliile de argint au fost obținute de Alexandra Alexiu (clasa a X-a/Colegiul Național “Mihai Viteazul” din Ploiești), Hakan Calila (clasa a X-a/Colegiul Național “Mircea cel Bătrân” din Constanța) și Tudor Pipirig (clasa a XI-a/Colegiul Național “Emil Racoviță” din Iași). Diana-Gabriela Oprea (clasa a X-a/Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Buzău) a fost medaliată cu bronz”.

Ediția a X-a a Olimpiadei Internaționale de Științe ale Pământului (International Earth Science Olympiad – IESO) s-a desfășurat, în perioada 20-27 august, în localitatea japoneză Tsu, la competiție participând o sută de elevi din 26 de țări.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.