Sophia Loren, aflată pentru prima oară în România, participă la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF).

sophia_loren

Celebra actriță și-a exprimat dorința de a juca în filmul unui regizor român și a afirmat că filmele noastre sunt câteodată cele mai bune din lume.

“Filmele românești le vedem la televizor, la festivaluri, câteodată sunt cel mai bine făcute vreodată în lumea filmului. Acum nu mai sunt adolescentă, cred că, înainte de a spune “da” unui rol, trebuie să mă gândesc cu mare atenție, pentru că vreau să fac ceva care mi se potrivește, se potrivește cu sentimentele mele, ar trebui, cu adevărat, să fie o operă de artă. Da, aș lua în considerare, orice actor se gândește la asta”, a spus Sophia Loren, citată de Mediafax.

Actrița susține că nu e pe deplin conștientă de celebritatea sa. Dacă s-ar fi gândit la asta, e posibil ca în acel moment cariera să fi luat sfârșit:

“Trebuie întotdeauna să te gândești că se întâmplă ceva minunat, că ești o actriță bună, că vei face lucruri bune pentru tine în viață și pentru cariera ta. Nu m-am gândit niciodată că într-o zi sunt celebră, nici când am câștigat Oscarul”, a răspuns actrița, în vârstă de 81 de ani.

Trofeul pentru întreaga carieră îi va fi înmânat de Mădălina Ghenea.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.