Avem placerea de a prezenta si a promova online o aplicatie software de mare renume: Squirrly SEO, disponibila sub forma unui plugin in platforma de dezvoltare WordPress. Reuseste, intocmai ca David, sa provoace si sa invinga Goliatii domeniului SEO.

Squirrly SEO este realizat de o echipa de programatori din Cluj Napoca

Squirrly SEO, succes romanesc pe plan international

Se instaleaza sub forma unui plugin de asistenta SEO: este alaturi de utilizator pe tot parcursul producerii de continut.  Ajuta utilizatorii platformei de blogging sa aleaga cele mai bune cuvinte cheie pentru a se pozitiona cat mai bine in motoarele de cautare. Produsul gandit de ei ofera recomandari si feedback in timp real, in timp ce utilizatorul compune textul articolului. Ce sfaturi ofera ei pentru antreprenori si ce planuri de viitor au, citeste in interviul de mai jos.

Cititi mai multe despre acest start-up uimitor:


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.