Bicicleta de supraviețuire este, de fapt proiectată pentru a fi o motoretă, după cum se menționează pe site-ul MOTOPED, „un super-utilitar inspirat din domeniul militar“ ideal pentru a face zgomot pe două roți. Are un rezervor principal de combustibil și două rezervoare auxiliare care permit o deplasare de până la 800 km fără umplere.

motoreta

La fel ca toate motoretele adevărate, aceasta poate fi pusă în mișcare fie cu pedale fie de un motor, ceea ce poate fi foarte util în multe situații – de exemplu, dacă este necesar să fiți ca „invizibil”, pedalarea pe bicicletă de supraviețuire nu ar atrage atenție din cauza zgomotului motorului.

Acesta este echipat cu un „suport universal, care suportă o multitudine de atașamente, hamuri și elemente de fixare cu șuruburi“, care permite o gamă largă de configurații de sarcină utilă. Chiar dacă are un motor de 49cc adică de 2,47 cai putere, suma de lucruri pe care le vei putea purta vor fi limitate. Cu toate acestea, producătorii susțin că ghizodanul poate găzdui până la 25 kg de echipament, ceea ce este ceva considerabil pentru un mic vehicul cu două roți.

Bicicleta de supraviețuire este practic o bicicletă de munte cu motor. Are un design robust care, teoretic, îl face un vehicul versatil – ar putea fi foarte practic în situațiile în care puteți călători pe drum și în afara drumului.

Cu o viteză maximă de 50 km / h, nu veți reuși să vă țineți departe de multe vehicule decât poate de cineva care vă urmărește pe jos, ceea ce vă face să vă întrebați dacă o bicicletă clasică ar fi o alegere mai bună, dar din nou dacă pedalați pe Survival Bike este un avantaj pe care o motocicletă standard nu o oferă.

Impresia mea este că bicicleta de supraviețuire de bază este un concept frumos și chiar prețul de bază de 2499 USD, ar putea fi o achiziție atractivă pentru cei care și-o pot permite.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.