Un elev ROMÂN a obținut MEDALIA DE AUR la Olimpiada Internațională de Biologie din Danemarca
FOTO: adevarul.ro

Echipa României a obținut în premieră o medalie de aur la cea de-a XXVI-a ediție a Olimpiadei Internaționale de Biologie, desfășurată în Danemarca (Aarhus), potrivit unui comunicat al ministerului Educației.

Medalia a fost obținută de Mircea Dan Mirea, elev în clasa a XII-a la Colegiul Național “Frații Buzești” din Craiova. De altfel, aceasta este a doua medalie obținută de elevul craiovean la această competiție, după ce anul trecut a cucerit argintul la olimpiada organizată în Indonezia.

Potrivit comunicatului citat, la această ediție a Olimpiadei Internaționale de Biologie au mai obținut medalii de bronz Alexandru Ionuț Duță (clasa a XII-a, Colegiul Național “Ion Minulescu” din Slatina) și Bogdan Ionuț Siscă Jippa (clasa a XI-a, Colegiul Național “Mihai Viteazul” din București).

De asemenea, din lotul olimpic a făcut parte și George Cătălin Maier (clasa a X-a, Liceul Teoretic “Avram Iancu” din Cluj-Napoca).

sursa, de Anca Apostol, Publicat: Luni, 20 iulie 2015


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs