În loc să pună accentul pe dezvoltarea fiecărui copil în parte, bazată pe talentul și capacitățile lui, școala de astăzi face o greșeală elementară: standardizarea. Deși sunt diferiți, copiii sunt tratați de sistemul educațional la scară industrială, iar nimeni nu se preocupă să identifice punctele forte sau punctele slabe ale fiecăruia. Iar acest lucru este toxic pentru copii, care sunt forțați să se încadreze și să se dezvolte după tipare care, de cele mai multe ori, le inhibă creativitatea, inițiativa și talentul.

Continutul complet poate fi vizualizat doar de persoanele interesate cu adevarat de Creativitate și Dezvoltarea ei.

Puteti sa va INSCRIETI GRATUIT in grupul persoanelor interesate cu adevarat de Creativitate și Dezvoltarea ei si veti primi gratuit multe resurse: abonamente, cupoane, sfaturi, instrumente si produse informationale!Aveti deja un cont de utilizator?

Ne pare rău dar conținutul pe care încercați să îl accesați este disponibil doar membrilor.

2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs