În februarie 2012, primul Congres Global al Viitorului 2045 a avut loc la Moscova. Acolo, peste 50 de oameni de știință de la mai multe discipline din întreaga lume s-au întâlnit pentru a dezvolta o strategie pentru dezvoltarea viitoare a omenirii. Unul dintre principalele obiective ale Congresului a fost de a construi o rețea globală de oameni de știință pentru a continua cercetarea privind dezvoltarea tehnologiei cibernetice, cu scopul final de a transfera conștiința individuală a unui om într-un transportator artificial.

2012-2013. Crizele economice și sociale globale sunt exacerbate. Dezbaterile asupra paradigmei globale a dezvoltării viitoare se intensifică.

Sunt lansate noi mișcări și partide transhumaniste. Rusia 2045 se transformă în Lumea 2045.

În același timp, rețeaua socială internațională pentru inovații deschise 2045.com se extinde. Aici oricine interesat poate să propună un proiect, să ia parte la lucrul la acesta sau să-l finanțeze sau ambele. În rețea există oameni de știință, cercetători, cercetători, finanțatori și manageri.

2013-2014. Noi centre care lucrează în domeniul tehnologiilor cibernetice pentru dezvoltarea extinderii duratei radicale a vieții. „Începe cursa pentru nemurire”.

2015-2020. Avatarul este creat – O copie umană robotică controlată de gândire prin interfața „creier-computer”. Ea devine la fel de popular ca o mașină.

2020. În Rusia și în lume apar – în modul de testare – mai multe proiecte inovatoare:

  • Roboții Android înlocuiesc oamenii în sarcinile de fabricație;
  • robot Android pentru fiecare casă;
  • Avatare controlate de gânduri să ofere teleprezenta în orice loc al lumii și să elimine călătoriile de afaceri;
  • mașini zburătoare;
  • comunicații mobile încorporate în corp sau pulverizate pe piele.

2020-2025. Se creează un sistem autonom care să ofere suport pentru creier și care să permită interacțiunea cu mediul. Creierul este transplantat într-un avatar B. Cu bărbatul Avatar B primește o viață nouă, extinsă.

2025. Noua generație de Avatari asigură transmisia completă a senzațiilor din toate cele cinci organe senzoriale ale robotului către operator.

2030-2035. ReBrain – Proiectul colosal al ingineriei reversibile a creierului este implementat. Lumea științei vine foarte aproape de înțelegerea principiilor conștiinței.

2035. Prima încercare reușită de a transfera personalitatea unui transportator alternativ. Epoca nemuririi cibernetice începe.

2040-2050. Corpuri din nanorobot care pot lua orice formă apar alături de corpurile hologramă.

2045-2050. Modificări drastice în structura socială și în dezvoltarea științifică și tehnologică. Toate pentru extinderea spațiului.

Pentru omul viitorului, războiul și violența sunt inacceptabile. Principala prioritate a dezvoltării sale este auto-îmbunătățirea spirituală.

O nouă epocă se naște: epoca neohumanității.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.