134 de elevi olimpici au fost premiați aseară la cea de-a doua ediție a Maratonului inteligenței, eveniment organizat de Arhiepiscopia Timișoarei și Inspectoratul Școlar Județean Timiș. În sala Filarmonicii Banatul a fost prezent și ÎPS Ioan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului, care a înmânat premiile I copiilor cu rezultate excepționale.

ÎPS Ioan, Mitropolitul Banatului

Au participat la această gală a excelenței elevi și părinți ai acestora, profesori, clerici, precum și numeroși timișoreni. Cei 134 de elevi olimpici au fost premiați cu suma de 168 150 de lei, prin grija și strădania Consiliului Județean Timiș și Arhiepiscopiei Timișoarei.

Festivitatea de premiere a fost intercalată cu momente muzical-artistice susținute de elevi ai Colegiului Național de Artă Ion Vidu din Timișoara. Maratonul inteligenței continuă o frumoasă tradiție, veche de 12 ani, prin care Arhiepiscopia Timișoarei acordă o atenție deosebită elevilor cu rezultate bune și foarte bune la învățătură, stimulând creativitatea și pregătirea în domenii de maximă importanță pentru viitorul nostru.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.