100 de olimpici gălăţeni, câştigători ai unor concursuri naţionale şi internaţionale, premiaţi de Arhiepiscopia Dunării de Jos

În seara zilei de 18 iunie 2015, la Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galaţi au avut loc serbarea de sfârşit de an şcolar şi festivitatea de premiere a elevilor Seminarului Teologic „Sfântul Apostol Andrei”, scrie Ziarul Lumina.

Cu acest prilej au fost premiaţi şi 100 de olimpici gălăţeni, câştigători ai unor concursuri naţionale şi internaţionale.

La evenimentul-spectacol, aşezat sugestiv sub genericul `Sărbătorim performanţa!”, a participat şi Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, însoţit de Preasfinţitul Părinte Irineu Duvlea, Episcop-vicar al Episcopiei Ortodoxe Române din America şi Canada – Vatra Românească.

În deschidere, elevii celor trei clase din învăţământul primar care activează în cadrul Seminarului Teologic `Sfântul Apostol Andrei” au prezentat un program artistic.

Finalul a fost rezervat festivităţii de premiere, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian invitând pe scenă cei 100 de tineri cu performanţe remarcabile la diferite concursuri şi olimpiade naţionale şi internaţionale. Acestora, chiriarhul Dunării de Jos le-a oferit Diploma `Tinereţe şi Credinţă”, câte un exemplar din Sfânta Scriptură, o carte de rugăciuni, un triptic şi alte daruri de suflet. De asemenea, elevii seminarişti şi cei ai claselor primare au fost răsplătiţi pentru performanţele şi roadele activităţii şcolare din anul 2014-2015 cu daruri de carte şi alte cadouri specifice vârstei, valoarea totală a premiilor ridicându-se la suma de 15.860 de lei.

sursa


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs