Claudia Amarei, o elevă din clasa a XII-a de la Colegiul Tehnic Căi Ferate Unirea din municipiul Pașcani, a fost acceptată la cinci universități din Marea Britanie și două din Danemarca.

elevă

„Pentru Colegiul Tehnic Unirea, eleva Claudia Amarei va rămâne cu siguranță ambasadorul care, începând de astăzi, va reuși să-i facă pe toți ceilalți uniriști mai ambițioși, mai responsabili și mai încrezători că, dorindu-ți cu adevărat, orice vis poate deveni realitate. Această tânără de aur a demonstrat, prin enorm de multă muncă și dăruire, că nimic nu este imposibil când vrei să țintești foarte sus în viață.

Acest drum al minunatei noastre viitoare absolvente a început în luna ianuarie când s-a înscris la universitățile britanice Bath, Southampton, Greenwich, Cardiff, Middlesex și a continuat în martie când a aplicat pentru DANIA și Business Academy Aarhus din Danemarca. Surpriza uriașă a fost acceptarea ei la toate cele șapte universități alese”, a declarat profesoara Iuliana Gordin, de la Colegiul Unirea Pașcani, scrie Agerpres.

Claudia Amarei a optat în cele din urmă pentru universitățile din Southampton și din Bath din Regatul Unit și Business Academy Aarhus din Danemarca.

Fata se pregătește acum pentru a obține o notă cât mai mare la examenul de Bacalaureat, admiterea ei fiind condiționată de acest lucru.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.