Echipa de studenți a Universității Tehnice din Cluj a reușit pentru al treilea an consecutiv să ocupe primul loc în competiția internațională Seismic Design Competition, desfășurată în San Francisco, California.

FOTO: digi24.ro
FOTO: digi24.ro

Macheta studenților români, denumită RedWood Tower, reprezintă o structură de 29 de etaje, realizată integral din lemn de balsa.

Macheta studenților UTCN a avut o greutate de doar 606 grame, cu o încărcare suplimentară de peste 11.38 kilograme și a rezistat cu brio celor 3 cutremure simulate din cadrul concursului.

Echipa Universității Tehnice din Cluj Napoca s-a clasat pe locul 1, urmată de University of California, Berkeley și Cornell University. Echipa clujeană s-a confruntat cu 33 dintre cele mai prestigioase universități din lume, printre care: University of California, California State University, University of British Columbia, Stanford University, University of Michigan, University of Toronto.

Echipa Universității Tehnice din Cluj-Napoca a fost reprezentată de 12 studenți: Marian Horia, Caraza Andrei-Cosmin, Ratiu Bianca Alexandra, Pop Alexandra Alina, Iordache Ioana Cristina, Cornea Daniel, Popa Catalin Ioan, Monda Marius Rares, Stroia Bogdan Gabriel, Haba Szidonia, Bartha Miklos, Vass Gergely.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs