gheorghe bordeianu, Nikola Tesla

România nu investeşte în cercetare, dar pasionaţii fac invenţii pe cont propriu. Un băcăuan se laudă că a creat un aparat care produce curent electric, căldură şi gaz consumând doar atâta energie câtă ar fi necesară unui bec. L-a numit generatorul de fuziune la rece. Instalaţia se bazează pe un principiu studiat pentru prima dată de Nikola Tesla.

Gheorghe Bordeianu este cunoscut ca inventator al motorului care merge cu apă, un proiect făcut public în urmă cu cinci ani. Bărbatul a brevetat până acum 100 de invenţii.

Gheorghe Bordeianu lucrează la proiectul generatorului de fuziune la rece de cinci ani. Acum s-a hotărât sa îl arate lumii.

Cele două aparate de aer conditionat au fost conectate la reţea prin intermediul generatorului de fuziune la rece. Consumul înregistrat de contor era sub 120 de waţi.

Pe lângă energie electrică, invenţia produce şi un amestec de oxigen şi hidrogen, gaz care poate fi folosit la încălzirea locuinţelor. Pentru a ajunge la o asemenea performanţă, Gheorghe Bordeianu a lucrat aproape non-stop.

Bani pentru cercetări a primit de la prieteni, de la cei cinci copii plecati din ţară, dar şi de la fratele lui.

sursa: Realitatea.net


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației pentru Antreprenoriat Comunitar, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Articole Asemanatoare si de Interes pentru Dvs